Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ορεστιάδας (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτήν την στιγμή από αστυνομικούς, οι οποίοι αποσπάστηκαν με το έτσι θέλω στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας
από άλλες περιοχές της χώρας προκειμένου να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Συγκεκριμένα, 500 περίπου αστυνομικοί, αλλά κι αρκετοί πολίτες έχουν περικυκλώσει το Αστυνομικό Μέγαρο Ορεστιάδας. Οι αστυνομικοί αντιδρούν καθώς οι αποσπάσεις τους στην περιοχή του Έβρου έγιναν με πρόχειρο τρόπο και καταναγκαστικά, χωρίς να έχουν προβλεφθεί γι αυτούς μέρη στα οποία θα στεγαστούν.
460 εξ αυτών θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής αστυφυλάκων του Διδυμοτείχου, η οποία όμως κρίνεται ακατάλληλη να στεγάσει τόσο κόσμο, αν συμπεριλάβει κανείς και τους σπουδαστές της σχολής, που αυτή την περίοδο δεν διαμένουν στους κοιτώνες της σχολής.
Νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι κατέφθασαν στο Διδυμότειχο τα λεωφορεία που μετέφεραν τους περίπου 460 αστυνομικούς, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν να διανυκτερεύσουν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαμονής. Οι αστυνομικοί για αρκετές ώρες παρέμεναν έξω από το κτίριο της σχολής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αρνούμενοι να μπουν στους θαλάμους και στη συνέχεια ανηφόρησαν προς την Ορεστιάδα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...