Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Δήλωση Δημήτρη Αβραμόπουλου.."ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ"!!


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε την εξής δήλωση, σχετικά με σημερινό άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα City Press:

«Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος είναι παντελώς ανακριβές, κακόβουλο, συκοφαντικό, αλλά και ύποπτο ως προς την προέλευση των πηγών ‘πληροφόρησης’.

Τόσο εις ό, τι αφορά την πληρωμή των υποβρυχίων, που η προμήθειά τους έχει κυρωθεί με νόμο της κυβέρνησης Παπανδρέου (ν.3885/2010), όσο και για κάθε άλλη προμήθεια αμυντικού υλικού, έχουμε καταστήσει σαφές και με δηλώσεις, αλλά και στη Βουλή, ότι καμία πληρωμή δεν πρόκειται να γίνει χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής. Και για τα υποβρύχια, που αναφέρονται στο άρθρο, καμία πληρωμή δεν έχει γίνει.

Εις ό, τι αφορά τις φρεγάτες, καμία επίσης πληρωμή δεν έχει γίνει, ούτε πρόκειται να γίνει. Όπως έχω δηλώσει και στην Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής, ουδεμία νέα προμήθεια πρόκειται να γίνει, λόγω της δημοσιονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα. Ούτε λεφτά υπάρχουν, ούτε και πρόθεση.

Η πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι η διασφάλιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και η συντήρηση της υπάρχουσας υποδομής τους. Και για τον σκοπό αυτό έχουμε έγκαιρα φροντίσει».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ...ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ... ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ...

ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΥΝΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ... ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡEΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ... ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ);;;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ...;;; ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ...



 ELNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...