Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Όλη η αλήθεια για το τι έκανε ο Ντάνος και ενόχλησε τους συμπέκτες του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ντανος


Κι όμως, ακριβώς αυτό συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο
και ένα γκρουπ συμπαικτών του στο δημοφιλές παιχνίδι. Πριν από κάποιες εβδομάδες, στο συμβούλιο που ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη οι διάσημοι άφησαν υπονοούμενα πως ο Ντάνος είχε κάνει κάτι που τους είχε ενοχλήσει. Κάποιοι συμμετείχαν σε αυτό, χωρίς να συμφωνούν, όπως είπε ότι έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης, άλλοι δεν συμφωνούσαν κλπ. Τι ήταν όμως αυτό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πει πως δεν έχει εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη της γιατί «έχει αρχηγικές τάσεις» κι έδωσε ως παράδειγμα πως «μπαίνει πάντα πρώτος στη βάρκα»! Λόγους που χρησιμοποιούν παιδάκια του δημοτικού όταν τσακώνονται μεταξύ τους. Μετά ειπώθηκε πως είχε πιάσει ψάρια που δεν τα μοιράστηκε με την ομάδα, όμως τονίστηκε πως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Το τι πραγματικά έχει συμβεί δεν το γνωρίζει κανείς, όμως οι φήμες οργιάζουν και φυσικά από την «λάσπη» που πέφτει, κάποια έχει αρχίσει να μένει πάνω στον παίκτη των διάσημων.    


Αποτέλεσμα εικόνας για ντανοςKαι τι δεν έχει ακουστεί, που κυκλοφορεί ως «έγκυρη πληροφορία» από στόμα σε στόμα. Από το ότι έφυγε από τον καταυλισμό και πήγε σε ένα χωριό 30 χιλιόμετρα μακριά όπου αντάλλαξε κουβέρτες με κονσέρβες, μέχρι το ότι πήγε σε ένα χωριό και έφερε πίσω «τσιγαριλίκι» το οποίο μοιράστηκε με Χρανιώτη και Σπαλιάρα. Κοινώς «ο,τι να ναι». Στην πολύ απλή ερώτηση «καλά και γιατί δεν τον αποβάλουν από το παιχνίδι;» υπάρχει η απάντηση «θα εκτεθεί η παραγωγή». Αφήνουν δηλαδή έναν παίκτη μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος φεύγει από τον καταυλισμό και γυρνάει με κονσέρβες και τσιγάρα για «να μην εκτεθούν».


Δεν έχει όμως καμία σημασία τι πραγματικά έκανε ή τι δεν έκανε ο Ντάνος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης στην συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη αρνήθηκε να μιλήσει για τον Αγγελόπουλο κι αυτό ήταν αρκετό. «Επιβεβαίωσε» πως κάτι έχει γίνει, παρότι δεν είπε τίποτα. Κι αυτό μένει τελικά στην συνείδηση του κόσμου. Αυτή τη στιγμή, όποιον τηλεθεατή κι αν ρωτήσεις θα σου πει πως ο Ντάνος έχει κάνει κάτι σοβαρό. Ακόμα κι αν το μόνο που ξέρει είναι πως ο παίκτης των διάσημων πάει ... πρώτος στη βάρκα.

Εάν κάποιος παρακολουθεί τα social media, τότε θα διαπιστώσει πως η δημοτικότητα του Αγγελόπουλου, που μέχρι πρότινος φάνταζε αδιαφιλονίκητο φαβορί, μειώνεται συνεχώς. stroumfaki.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...