Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

H πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής που έγινε πopνη

«Πολύ αθλητική» έγραφε η αγγελία στην ιστοσελίδα όπου οι ιερόδoυλες διαφήμιζαν τα κάλλη τους. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί...
πως πίσω από αυτήν την αγγελία κρυβόταν μία ρουμάνα πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η Φλόριτσα Λεονίντα.Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα «Κανκάν» και έχει προκαλέσει σάλο στη Ρουμανία. Η 25χρονη Λεονίντα, που πριν από εννέα χρόνια είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ζούσε διπλή ζωή. Η οικογένειά της πίστευε πως εργαζόταν ως προπονήτρια στη γερμανική πόλη Ινγκολσταντ όπου είχε μετακομίσει μετά το τέλος της αθλητικής καριέρας της.
Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπισε η Λεονίντα έγινε κολ γκερλ, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει η οικογένειά της.«Ντρέπομαι. Θα μεταναστεύσουμε λόγω αυτού του γεγονότος. Ισως στον Καναδά όπου ζει ο αδελφός μου εκεί» δήλωσε ο πατέρας της Γκέοργκι στην εφημερίδα «Λιμπερτατέα». Οταν ο Τύπος ζήτησε από τη Λεονίντα να μιλήσει για τη διπλή ζωή της, εκείνη απάντησε σχεδόν με απάθεια:«Βρίσκομαι σε διακοπές με τον αγαπημένο μου. Κανένα σχόλιο».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...