Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Φωτο: Νέα στην υπόθεση του Λόφου ΠιερίαςΈνοπλος άνδρας αρχικά εισέβαλε σε  βενζινάδικο στις 6 το απόγευμα στην Πιερία.


To βενζινάδικο βρισκόταν στην Παραλία Κατερίνης, όπου ο δράστης έριξε πυροβολισμούς προς τον πρατηριούχο . Εκτός κινδύνου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο 47χρονος άνδρας στο νοσοκομείο. 
Ενδέχεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σύμφωνα με την αστυνομία. 

Εν συνεχεία δράστες κινήθηκαν προς την περιοχή του Λόφου, όπου επιχείρησαν να εισβάλουν σε κατοικία έπειτα απο εισβολή στο Μοσχοχώρι και τον Σβορώνο. Την ίδια στιγμή ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποία έφτασαν γρήγορα στο σημείο και άρχισε η καταδίωξη των ληστών έντος του χωριού, το αυτοκίνητο των οποίων εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε χωράφι. 

Στο περιεχόμενο του αυτοκινήτου βρέθηκαν χρήματα και χρυσαφικά τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών. 
Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά και ένας εκ των ληστών φέρεται να έχει τραυματισθεί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα δυο προαναφερθέντα περιστατικά, χωρίς όμως να υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αποκλείεται ο άνθρωπος που πυροβόλησε στην Παραλία να είναι ένας εκ των δραστών στον Λόφο. 

Οι τέσσερις οπλισμένοι κακοποιοί εξαφανίσθηκαν στη γύρω περιοχή με τους αστυνομικούς να ερευνούν εξονυχιστικά όλη τη νύχτα, κάτω από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Μέχρι αυτήν την ώρα οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί και η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται εντατικά. Αναφέρεται ότι υπήρχε και πέμπτος συνεργός των δραστών.

Στην φωτογραφία εμφανίζεται το όχημα της αστυνομίας, ο άνδρας της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και το κλεμμένο αυτοκίνητο με τους ένοπλους ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...