Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Ποιος από τους «Διάσημους» θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο; Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά.Το χθεσινό “Survivor” τα είχε όλα!
Πολλαπλές νίκες των «Μαχητών», εντυπωσιακή μαχητικότητα στα αγωνίσματα του Μάριου Ιωαννίδη, αγωνία και δράση στον αγωνιστικό χώρο, παιχνίδι ερωτήσεων και πασχαλινό έπαθλο με άρωμα Ελλάδας! «Μαχητές» και «Διάσημοι» απόλαυσαν στις παραλίες τους πασχαλινά αβγά και τσουρέκια και γιόρτασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το Πάσχα, λίγο πριν μεταβούν στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούν για το έπαθλο του φαγητού. Εκεί περίμενε τη νικήτρια ομάδα ένα ολόκληρο αρνί στη σούβλα καθώς και μπύρες. 


Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην παραλία του νησιού και θα δει μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους ανθρώπων.


Το βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του
παίκτη από την ομάδα των «Διάσημων» που θα αποχωρήσει. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Λάμπρος Χούτος.

Τα σχετικά ποσοστά, υπέρ της παραμονής του κάθε υποψήφιου είναι: Ντάνος 71%, Κώστας Κοκκινάκης 13%, Λάοουρα 10% και Λάμπρος Χούτος 6%. Βλέπουμε συνεπώς μία τεράστια διαφορά υπέρ της παραμονής του Ντάνου εν σχέσει με τους υπολοίπους, και τον Λάμπρο Χούτο να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει τελικά. 


pontiki.eu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...