Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Υπάρχουν μηνύματα στο Facebook που σου έχουν στείλει και δεν είδες ΠΟΤΕ!

facebook-messenger
Τις τελευταίες ημέρες γίνεται ο κακός χαμός σε ολόκληρο τον πλανήτη, με χρήστες του Facebook να παραπονιούνται πως δεν έλαβαν ποτέ, σημαντικά για αυτούς μηνύματα, λόγω της διαδικασίας φιλτραρίσματος που διαθέτει η υπηρεσία.

Ναι, ο αλγόριθμος του δημοφιλούς social media, «διαβάζει» τα μηνύματα που στέλνονται και σε περίπτωση που κάποιο «δεν του κάθεται καλά στο μάτι», το θεωρεί ως spam και το τοποθετεί σε έναν ειδικά σχεδιασμένο, κρυφό φάκελο.
Πράγματι, ορισμένα από αυτά τα μηνύματα είναι διαφημιστικού περιεχομένου ή τέλος πάντων ανεπιθύμητα. Υπάρχουν αρκετά ωστόσο, που φαίνονται αρκετά σημαντικά ακόμη και για επαγγελματικό σκοπό. Έτσι, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που ετοιμάζουν μηνύσεις εναντίων της εταιρείας για ...διαφυγόντα κέρδη!
Δεν ξέρουμε αν θα την φτάσετε κι εσείς, τόσο μακριά τη βαλίτσα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν θέλετε να ελέγξετε αυτού του είδους τα «κρυφά μηνύματα», μπορείτε να επισκεφθείτε το facebook από desktop ή laptop, να κάνετε κλικ στα «Αιτήματα μηνυμάτων» και στη συνέχεια «Προβολή όλων».
Ή απλά, να ακολουθήσετε τον συγκεκριμένο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/messages/other?action=recent-messages
(Σε περίπτωση που δείτε πως χάσατε την ευκαιρία σας με κάποιο καλό γκομενάκι, κάτι μας λέει πως η διαδικασία της μήνυσης είναι φυσικό επακόλουθο!)
neopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...