Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο πιλότος του μοιραίου Boeing έριξε το αεροσκάφος

pilotos-malaysia-airlines-570-800x448
Οι Αρχές επιστρέφουν στο σενάριο που θέλει τον πιλότο του χαμένου Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών να είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του αεροσκάφους στις 8 Μαρτίου.

Μετά από δύο και πλέον μήνες δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να δείχνει το τι συνέβη στους 239 επιβάτες του μοιραίου Boeing που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την νύχτα της 8ης Μαρτίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, οι Αρχές πιστεύουν ότι ο πιλότος ευθύνεται για την εξαφάνιση επειδή οι ερευνητές που «ξεσκόνισαν» τον εξομοιωτή πτήσης του Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ εντόπισαν διαγραμμένο ένα σχέδιο πτήσης με προορισμό απομονωμένο νησί στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Το ίδιο σχέδιο πτήσης προέβλεπε προσγείωση ενός αεροσκάφους μεγέθους Boeing 777-200 σε «κοντό» διάδρομο προσγείωσης. Το δεύτερο στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Ζαχάρι είναι ο βασικός ύποπτος, είναι ότι αντίθετα με τον συγκυβερνήτη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος δεν είχε κανένα οικογενειακό ή προσωπικό σχέδιο για το μέλλον. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το αεροσκάφος να κατέπεσε λόγω μηχανικής βλάβης αλλά αν τελικά ευθύνεται κάποιος άνθρωπος, σίγουρα είναι ο πιλότος.
kaltsa.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...