Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κυρία της υψηλής κοινωνίας χαμογελάει κατάμουτρα στον θάνατο λίγο μετά… τον δικό της θάνατο – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Όσο πιο κατάμουτρα κοιτάξεις το θάνατο, τόσο πιο εύκολα τον ξορκίζεις και τον νικάς...

Η φιλάνθρωπος και πολιτική ακτιβίστρια Mickey Easterling απ' τη Νέα Ορλεάνη πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 83 ετών, και άφησε πίσω της συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς θα πρέπει να είναι η αγρυπνία και η κηδεία της.  
 


Ντυμένη με ροζ μποα φτερών, με ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι σαμπάνια, και τη λέξη «σκύλα» με καρφίτσα στο πουκάμισό της, επέμεινε ότι πρέπει να την βάλουν όρθια κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας, παραβλέποντας τα παραδοσιακά έθιμα...            




Φαίνεται πως κάτι «υπέροχο» συμβαίνει στη Νέα Ορλεάνη σε σχέση με το θάνατο.    Όπως τότε με την κηδεία ενός τζαζ μουσικού (όχι διάσημου) που είχαν δημοσιεύσει οι τοπικές  εφημερίδες. Η χήρα του, φορούσε λευκά, σύμφωνα με τις οδηγίες του, και ήταν ανεβασμένη στο καπό του αυτοκινήτου και ξεβιδωνόταν στο χορό, καθώς μια μπάντα έδινε το ρυθμό ενός γλεντιού. 


Δεν είναι πως δεν σέβονται τους νεκρούς. Το αντίθετο. Τους σέβονται - και γιορτάζουν το σύντομο πέρασμά τους απ' τη γη, με αγάπη και χαρά.

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...