Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Τραγωδία σε παραλία του Πηλίου

Τραγωδία σε παραλία του ΠηλίουΤραγωδία σήμερα το μεσημέρι στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, όπου έχασε τη ζωή του, από πνιγμό, ένας 30χρονος άνδρας, κάτοικος – εν ζωή – Καρδίτσας, αφού πάλευε επί ώρα με τα κύματα, με έναν φίλο του που κολυμπούσαν αλλά τελικά δεν μπόρεσε να τον σώσει.
Όλα έγιναν σήμερα το μεσημέρι, στην ακτή Πλάκα Αγ. Ιωάννη, όπου έκαναν τις διακοπές τους οι δύο φίλοι. Όπως τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και σήμερα μπήκαν να κολυμπήσουν αλλά όταν επέστρεφαν στην ακτή, είχε αντίθετο κυματισμό, καθώς φυσούσαν άνεμοι, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν για αρκετή ώρα παλεύοντας με τα κύματα.
Μάλιστα στη διαδρομή, οι δύο φίλοι βοηθούσαν ο ένας τον άλλο, αλλά, κάποια στιγμή, ο 30χρονος, φαίνεται ότι άρχισε να πίνει νερό και ο φίλος του δεν είχε δυνάμεις να τον τραβήξει στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να τον βγάλει τελικά στην ακτή όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σημειώνεται ότι η παραλία της Πλάκας, παρά το γεγονός ότι είναι πολυσύχναστη δεν υπάρχει ναυαγοσώστης.
Ο άτυχος 30χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η σορός του αναγνωρίστηκε από τον φίλο του, που δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Προανάκριση για τα αίτια του πνιγμού διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Αγ. Ιωάννη.

magnesianews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...