Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Έκτακτο δελτίο καιρού

Έκτακτο δελτίο καιρού
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έκαναν την εμφάνισή τους από το μεσημέρι της Πέμπτης και θα διαρκέσουν τουλάχιστον έως το απόγευμα του Σαββάτου, 31 Μαΐου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει σήμερα επιδείνωση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πιο αναλυτικά:
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που συνοδεύονταν τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σημειώθηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ιόνιο, στη δυτική και στη βόρεια Ελλάδα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πιθανόν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
2. Την Παρασκευή  ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που και πάλι θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, προβλέπονται στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ.
3. Το Σάββατο, παρά την εξασθένηση των φαινομένων στις περισσότερες περιοχές, δεν αποκλείεται κατά διαστήματα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν το πρωί στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...