Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο απολογισμός της σεζόν για τη Δάφνη

Ο απολογισμός της σεζόν για τη Δάφνη
H σεζόν 2013-2014 βρήκε τη Δάφνη να υποβιβάζεται ως ουραγός καθώς η ομάδα των Αγίων Αναργύρων πλήρωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη λήξη του αγώβνα με τον Μαγνησιακό στην 25η αγωνιστική. Η τιμωρία των μείον 10 βαθμών έφερε τους νεοφώτιστους ξανά στη Β' Τοπική. Εάν δεν υπήρχε αυτή, η Δάφνη θα είχε σωθεί... 
Τον απολογισμό της σεζόν κάνει στο magnesiasports ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, ένας από τους καλύτερους παίκτες της πράσινης ομάδος, που αγωνίστηκε φέτος σε διάφορες θέσεις στην άμυνα και την επίθεση και είχε πολύ καλή παρουσία.
- Πώς κρίνεις τη χρονιά της Δάφνης αγωνιστικά;
- Η χρονιά της Δάφνης δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε γιατί η ομάδα έπεσε κατηγορία. Θεωρώ ότι είχαμε τις δυνατότητες να παραμείνουμε στην Α' Τοπική, δεν αξίζαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με αυτό τον τρόπο.
-Θα είχε καταφέρει να παραμείνει η ομάδα εάν δεν έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τον Μαγνησιακό;
- Πιστεύω πως ναί, θα είχε καταφέρει να σωθεί γιατί ήτανε ένα παιχνίδι που έκρινε πάρα πολλά στην πορεία του πρωταθλήματος. Δυστυχώς η απόφαση που πάρθηκε τότε δεν αλλάζει και η τιμωρία ήταν αναμενόμενη. Η Δάφνη έπεσε βαθμολογικά, όχι όμως αγωνιστικά αν δείτε τα αποτελέσματα που έκανε. Εάν δεν υπήρχε το -10, θα βρίσκονταν στην 14η θέση.
- Ποια ήταν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Δάφνης;
- Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά ήταν αυτά που η ομάδα προσπαθούσε να δείξει σε κάθε αγώνα, δηλαδή πάθος, δύναμη και ο κάθε παίχτης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.
-Υπάρχει πικρία με τον τρόπο που ήρθε ο υποβιβασμός;
- Όπως είναι λογικό, πικρία υπάρχει, θα έλεγα απλώς ότι παίρνουμε και εμείς την ευθύνη γιατί μπορούσαμε να αποδείξουμε από την αρχή του πρωταθλήματος κάτι παραπάνω από τον πραγματικό μας εαυτό. Υπήρχαν παιχνίδια που αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε, υπήρχαν άλλα ματς που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη παρουσία.
- Πόσο δύσκολο ήταν για τη Δάφνη το γεγονός ότι δεν είχε δικό της γήπεδο; Αν έπαιζε στη Νεάπολη, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα;
- Ηταν κάτι που μας δυσκόλεψε από την άρχη. Αναγκαζόμασταν να αλλάζουμε σε άλλα αποδυτήρια και μετά να πηγαίνουμε στο γήπεδο Διμηνίου που ήταν η έδρα μας για τη φετινή σεζόν. Δεν είχαμε το γηπεδό μας να κάνουμε την προπόνηση όπως θα ήθελε ο προπόνητης μας και αυτό μας επηρέασε πολύ. Σίγουρα το γηπεδικό αποτέλεσε τροχοπέδη για καλύτερη πορεία σε όλα τα επίπεδα της ομάδας.
-Πώς κρίνεις γενικότερα το φετινό πρωτάθλημα; Ξεχώρισες κάποια ομάδα ή κάποιον παίκτη στο πρωτάθλημα;
-Θεωρώ ότι δεν υπήρχαν εκπλήξεις και λίγο-πολύ το πρωτάθλημα κύλησε όπως ήταν αναμενόμενο, δηλαδή οι ομάδες της κορυφής ξεχώρισαν από την αρχή, αυτές που θα πάλευαν για την παραμονή επίσης. Τα φαβορί τα κατάφεραν πολύ καλά. Η ομάδα του Πυράσου πήρε δίκαια το πρωτάθλημα γιατί απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα σε διάρκεια αποτελεσμάτων και σταθερότητα. Εύχομαι να πετύχει και το παραπάνω βήμα με την άνοδο στη Γ' Εθνική. Στο πρωτάθλημα υπήρχαν πολλοί νεαροί παίκτες που ξεχώρισαν. Για παράδειγμα ο Στέφανος Στρούγγης από τη Δάφνη, πήρε μεταγραφή για την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου. Χρειάζεται τα ταλέντα να προσεχθούν ιδιαίτερα από τις μεγάλες ομάδες, να εντοπιστούν και να αξιοποιηθούν.
- Τέλος, θα θέλαμε ένα μήνυμα για το τοπικό ποδόσφαιρο και τον κόσμο που το παρακολουθεί.
- Εύχομαι να καλυτερέψουν οι ομάδες, να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι παράγοντες και πιο ζεστά με τα σωματεία που καλλιεργούν τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και να βρεθούν περισσότεροι χώροι άθλησης για τα παιδιά, περισσότερα και καλύτερα γήπεδα. Όσον αφορά στον κόσμο, η παρουσία του στα γήπεδα του τοπικού είναι σταθερή κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολυάριθμοι φίλαθλοι που παρακολουθούν τους αγώνες μας.
P1490321
Ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος σε προσπάθειά του στον αγώνα του α' γύρου με τον Πύρασο
magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...