Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αντριάνα Λίμα: Η μάμα που "κόβει την ανάσα"!(φωτό)

Μητέρα δύο παιδιών και όμως παραμένει το ίδιο σαγηνευτική!


Η Αντριάνα Λίμα είναι 31 ετών και μητέρα δύο παιδιών είναι ένας από τους διασημότερους και πιο εκρηκτικούς "αγγέλους" της Victoria's Secret και για 13 χρόνια φοράει τα
θρυλικά φτερά εντυπωσιάζοντας το κοινό και τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η βραζιλιάνα καλλονή για μια ακόμα φορά φωτογραφίζεται για μια νέα σειρά εσωρούχων και μαγιό και αποδεικνύει ότι η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη.Όπως τα περισσότερα...αγγελάκια - η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Ντούτζεν Κρόες, η Μιράντα Κερ - η Αντριάνα Λίμα κατάφερε μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της και να επανακτήσει το κορμί της σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η εμφάνισή της στην πασαρέλα της Victoria's Secret μόλις οκτώ εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρητς της προκάλεσε έκπληξη σε όλους. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι μετά τον τοκετό γυμναζόταν έξι ώρες! την ημέρα για πέντε εβδομάδες προκειμένου να βάλει τα μικροσκοπικά εσώρουχα της διάσημης εταιρείας.

"Ο γιατρός μου είχε δώσει το πράσινο φως τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα..." είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της προκαλώντας βέβαια πολλά αρνητικά σχόλια.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...