Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Κλεμμένα Όνειρα: τελικά θα πεθάνει η Φαίη;

Κλεμμένα Όνειρα: τελικά θα πεθάνει η Φαίη;
Τι θα γίνει τελικά στα Κλεμμένα όνειρα με τον χαρακτήρα της Φαίης; Θα πεθάνει τελικά η Φαίη όπως ήθελαν πολλά δημοσιεύματα;


Όχι μόνο δεν φεύγει από τα Κλεμμένα όνειρα, όπως έχει γραφτεί, αλλά θα προσαρμόσουν, όπως φαίνεται, το σενάριο, ώστε να είναι κομμένο και ραμμένο τα μέτρα της. Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της περιμένοντας το πρώτο της παιδί.
Τον τελευταίο καιρό οι φήμες πως η πρωταγωνίστρια φεύγει από τα Κλεμμένα όνειρα σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια έδιναν κι έπαιρναν, με τους σεναριογράφους να βάζουν τέλος στη ζωή της.
Όμως τελικά τίποτα από αυτά δεν θα γίνει τελικά στα Κλεμμένα όνειρα. Ο Δημήτρης Αρβανίτης και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς του Mega έχουν στόχο τη συνέχιση των γυρισμάτων και το καλοκαίρι προκειμένου να βγει μεγάλος αριθμός γυρισμάτων πριν η κοιλίτσα της Βάσως Λασκαράκη αρχίζει να φουσκώνει. Έτσι υπολογίζεται πως θα καταφέρουν να βγάλουν μεγάλο όγκο δουλειάς, ώστε να φτάσει το πετυχημένο σίριαλ του Mega μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Τουλάχιστον όσον αφορά τον ρόλο της Φαίης, που είναι και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας. Όλοι οι συντελεστές, όπως είναι φυσικό, προσέχουν στα γυρίσματα τη νεαρή ηθοποιό, στο πρόσωπο της οποίας είναι ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο ευτυχίας.
Η Βάσω Λασκαράκη, από την άλλη, ως σωστή επαγγελματίας θέλει να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της στο πετυχημένο σίριαλ του Megaλου καναλιού, που ανέβασε ακόμη πιο πολύ τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της εγχώριας showbiz.
Έτσι λοιπόν, αφού ο ρόλος της Φαίης στα Κλεμμένα όνειρα είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, οι συντελεστές θα βρουν τον τρόπο να παραμείνει στην τηλεοπτική οθόνη. Άλλωστε, όπως έχουμε δει πολλές φορές στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, το σενάριο προσαρμόζεται στην πραγματικότητα, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο ευχάριστο και ξεχωριστό, όπως η περίοδος της εγκυμοσύνης μιας πρωταγωνίστριας.


Πηγή: www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...