Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Α. Λιβιτσάνου: Το χειρουργείο και η μάχη με τον καρκίνο!

πρόβλημα υγείας θυρεοειδής Άντα Λιβιτσάνου Η Άντα Λιβιτσάνου με ένα κείμενο στο facebook μιλάει «ανοιχτά» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τον κόσμο για να κάνει προληπτική εξέταση θυρεοειδούς. Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στο “Your Face Sounds Familiar” μίλησε για τη μάχη που έδωσε με




 τον καρκίνο (κακοήθη όζο) του θυρεοειδούς που αφαίρεσε.
Με το κείμενο “Ada vs thyroid 1-0” μίλησε για το χειρουργείο που έκανε και την αφαίρεση του κακοήθη όζου που είχε στον θυρεοειδή κάτι που ανακάλυψε τυχαία, μετά από ένα προληπτικό υπέρηχο.
“Είμαι περήφανη για κάθε τραύμα και για κάθε ράμμα το οποίο δείχνει νίκη. Το νέου μου σημάδι από το χειρουργείο θα το φοράω σαν παράσημο απέναντι στον καρκίνο (κακοήθη όζο) του θυρεοειδούς που αφαίρεσα.
Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί για τρελή μου τύχη το ανακάλυψα τυχαία κάνοντας έναν υπέρηχο προληπτικό. Ηθικό δίδαγμα: η πρόληψη σώζει ζωές. Σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Μετά τη διάγνωση και την πλήρη άγνοιά μου με μεγάλη θλίψη έμαθα ότι τα κρούσματα καρκίνου του θυρεοειδούς μετά το Τσέρνομπιλ εκτινάχθηκαν στο 70% πάνω. Θύματα; Όλοι εμείς.
Σας το κοινοποιώ για να σας παρακινήσω να κάνετε προληπτικούς ελέγχους. Ένας υπέρηχος μπορεί να σας σώσει.
Υγεία και φως σε όλους.
Με αγάπη,
Άντα”πρόβλημα υγείας θυρεοειδής Άντα Λιβιτσάνου


maidanoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...