Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Νέο iPhone τον Οκτώβρη με LTE και ίδια οθόνη (;)


iphone 5








Νέες πληροφορίες για το επόμενης γενιάς iPhone δημοσιεύει η ιστοσελίδα iMore παραθέτοντας καλά πληροφορημένη πηγή. Το δημοσίευμα επαναλαμβάνει
την πληροφορία για δημιουργία ενός ακόμα μικρότερου dock από το τωρινό 30-pin dock connector κάτι που θα επέτρεπε στην Apple να αξιοποιήσει τον περίσσιο χώρο για άλλα εξαρτήματα.
Επίσης, η εταιρεία σκοπεύει να διατηρήσει την οθόνη στις 3.5 ίντσες παρά τη φήμη που κυκλοφόρησεπρόσφατα και έκανε λόγο για οθόνη 4.6 ιντσών. Τα σχέδια αυτά, βέβαια, ενδέχεται να αλλάξουν μέχρι την τελική κυκλοφορία της συσκευής αλλά το πολύ να ανέβει μέχρι τις 4 ίντσες.
Επίσης, το νέο iPhone αναμένεται να διαθέτει υποστήριξη για τα δίκτυα 4G LTE, όπως το νέο iPad, κάτι που μάλλον ήταν προβλέψιμο.
Τέλος, η ιστοσελίδα αναφέρεται στην χρονική περίοδο της κυκλοφορίας του επερχόμενου iPhone που από ’τι φαίνεται θα είναι τοκν Οκτώβριο ακολουθώντας τα χνάρια του iPhone 4S. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμα αφού είναι πολύ νωρίς αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός θα ξέρουμε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...